Overnatting

Pers Hotell

Opplevelseshotellet midt i Hallingdal. Tropicana Badeland ligger i hotellet

Facebook pers@pers.no http://www.pers.no

Opplevelseshotellet Pers ligger i sentrum av den trivelige bygdebyen Gol, og har kort kjørevei til de andre parkene og et mangfold av naturopplevelser. Vi er kjent for god mat, hyggelig betjening og uformell atmosfære. Vi er et fullservice hotell med restauranter, barer, Tropicana Badeland, SPA og egen Bowling.
Hos oss kan du velge å bo i hotell eller leilighet. Hotellet har 172 rom for 1-6 personer, I Pers Lodge kun 30 meter fra hotellet er det 16 leiligheter med for inntil 5 personer. I ferier er Pers barnas hotell. I tillegg til Tropicana finnes et lekerom, kino, barne- og ungdomsdiskotek, spillerom og egen barnebuffet i Restauranten.

  • 32023000

Hallingdal Feriepark

5 stjerners Feriepark med hytter, campingvogner og campingplasser

Facebook post@feriepark.no http://www.feriepark.no

Bo langs elven i en av våre moderne, flotte hytter for opptil 8 personer. Hyttene har høy komfort og standard, med peis, gulvvarme,tv, wifi, velutstyrt kjøkken og bad, samt glassfront og terrasse mot Hallingdalselva. Eller bo nærmere stjernene i vår unike styltehytte! Kommer du med campingvogn eller bobil, har vi Norges mest komfortable plasser med førsteklasses fasiliteter. Her finnes strøm, kabel-tv, wifi, vann og avløp. Alle gjester har selvfølgelig adgang til våre førsteklasses sanitæranlegg og felleskjøkken. Du kan også leie luksus campingvogner med vinterisolerte fortelt, eller bo i telt.

  • 32699200

Langedrag Naturpark

Her bor du midt i eventyret

Facebook post@langedrag.no http://www.langedrag.no

Vi har åpent for overnatting hele året. I helger, høstferie, vinterferie, påskeferie og sommerferien kan du ta del i livet på gården og oppleve et avbrekk fra hverdagen. Her kan du være ute hele dagen og senere nyte en god kopp kakao foran et sprakende peisbål i vår peisestue på kvelden. Vi har fullpensjon og gleder oss over å kunne servere kortreist, økologisk mat til våre gjester. Vi har også mange aktiviteter som gir opplevelser som setter spor. Ulvegård- og gaupegård-besøk, hvor du kan være med inn og oppleve de myteomspunnede dyrene på nært hold, hundekjøring i vakker natur, fjellrevcamp er moro for voksne og ikke minst barn, klatrepark om sommeren og ikke minst; hva med en ridetur? Vi kan også tilby ridetimer med en utdannet ridelærer. Vi kan tilby masse moro, en dag med aktiviteter fra morgen til kveld om du ønsker. Oppholdet inneholder overnatting med fullpensjon, inngang i parken 2 dager, en gratis runderidningsbillett til barna, morgenstell i stall og fjøs, omvisning med inngang til rev og reinsdyr, fôring av elg,moskus og villsvin, samt guidet omvisning av rovdyr inkludert spennende informasjon om ulven hos våre sosialiserte ulver. Overnatting gir 30% rabatt ved besøk inn til ulvene og gaupene.

Vi håper vi sees for opplevelser som setter spor…

  • 32742550

© 2014 - BEKK DESIGN